Juleshow 2018

Tirsdag 11. desember arrangerte Sør-Varanger rideforening julekveld på Stall Fire Vinder.
Det var over 100 barn og voksne som hadde tatt turen til oss denne kvelden. Vi hadde runderidning, juleshow og julegrøt på stalloftet.

Hestene som gikk på runderidning var klubbhesten vår Gwardzista, Ariston, Don Grafitti og Marimo.

Gwardista med rytter

Marimo

Sprang oppvisning ble gjennomført av Thea Teigen og hesten Don Grafitti, og Ina V Olsen og hesten Ariston.
Caroline B. Pedersen og hesten hennes Bergeruds Aragorn viste fram noen av øvelsene fra et dressurprogram på høyt nivå.

Kvadrilje gruppen hadde ett høyt forskjell i alder både på hester og ryttere.
Rytterne var Mia Beddari/Bergeruds Aragorn, Hege Aleksandersen/Marimo, Amalie Bakke/Falconet Af Dano, Hege Johnsen/Ventisco, Britt Rusdad/Eken, Maiken Mathisen/Gwardizista, Ina V Olsen/Ariston og Thea Teigen/Don Grafitti

Det var mange snille barn da nissen og nissemor kom innom med en liten godteripose til alle!