KM dressur 2019

I år arrangerte Sør-Varanger Rideforening Krestmesterskap i dressurridning 27. -28. juli, noe som kan bli siste for Finnmark da vi til neste år er slått sammen med Troms fylke.
Under mesterskapshelgen hadde vi også åpne klasser slik at de som ikke ønsket å konkurere i mesterskapet, eller ikke var kvalifisert også fikk være med.
Vi hadde til sammen 18 gjestehester på besøk fra hele fylket. Klubbene som var representert på stevnet var Sør-Varanger Rideforening, Kirkenes Ryttersportsklubb, Vadsø Hestesportsklub, Tana Hestesportsklubb, Varanger Rideklubb, Båtsfjord sportsklubb, Alta Rideklubb og Hammerfest Rideklubb.

Overdommer på stevnet var Maja Farup og med henne var Janne Halstenshov. Maja er utdannet dommer grad 4 og kan dømme høye klasser i dressur. Vi hadde noen som startet disse høye klassene under dette stevnet. Det er fint at vi ser at nivået har steget over hele fylket jevnt over i mange år.

Under kretsmesterskapet ble det i år to avdelinger, KM Junior og KM Senior. Kretsmesterskapet går over 2 avdelinger. Hver ekvipasje skal ri for dommeren en gang på lørdag og en gang på søndag. Det er forskjellige program begge dagene. Det var tilsammen 27 startende begge dager.  Søndags morgen var 2.avd av konuransen først ut og det var jevnt mellom ekvipasjene.

Vinnere KM junior 2019
1. Marie Kirkesæther og Eragon (HAMME)
2. Tonje-Martine Nerdal og Septun (ALTA)
3. Ingrid Harila Kristiansen og Perfect Manner (VARA)

Vinnere KM senior 2019
1. Cecilie Pedersen og Svalegårds Stardust (KRSK)
2. Kristin Isaksen og Fairlys Wilma (KRSK)

Her kommer bilder med litt tekst fra stevnehelgen.

Vinner av senior og vinner av junior.

Vinnere KM 2019 på rekke og rad.

Kristin og Wilma og Cecilie og Stardust.
Første og andre plass KM senior

Sponset lån av 4 hjuling fra Kitkenes Bil. Denne brukes til å vedlikeholde underlaget på konkuransebanene.
Her med Leder Katrine Figenschau Olsen og Hesten Falconet af Dano

Stevneleder Anne Vedø Olsen i farta

Assisterende stevneleder Eli Bugge

Overdommer Maja Farup

Dommer Janne Halstenshov

Premieansvarlig Cecilie Tønnessen

Maiken og Gwrdi

Oda Rustad og Eken

Julia Fjellberg og Abrego

Aurora og Eken

Leah og Tin Tin

Thea Christin Teigen har en pep talk med trener Andreas.

Sjefen i sekreteriatet Hege C Johnsen

Sekretæriatet, her Siw H Mortensen