Stevnesessongen 2019

I år som tidligere år har våre medlemmer vært ute å startet stevner rundt om i Norges land.
Sør-Varanger Rideforening er stolt av de ekvipasjene som har vært ute å konkurert og fått mange fine resultater og tilbakemeldinger fra dommere når de har ridd sine program.
Det ligger endeløse timer med jobbing bak det å konkurere med hest. Den daglige treningen av seg selv, hesten, og arbeidet rundt hesten i stallen.
Når en skal ut å konkurrere er det ikke bare å hoppe i bilen å dra på konkuranse, det ligger en god del planlegging og rutine bak det å reise og konkurere med hestene.
Kort fortalt må en ha bil og hestehenger, hesten må med, med alt sitt utsyr, for og flis. Rytteren må også ha med seg konkuranseutstyr, og papirer må være i orden.
Mange av våre medlemmer som har vært ute å konkurert i år har gjort dette i noen år og er rutininerte, men vi har også noen nye som er ute å konkurerer å lærer av de som har holdt på lenge.
Her kommer mange bilder fra forskjellige ekvipasjer som har vært og startet for Sør-Varanger Rideforening i 2019.
Vi gratulerer med flotte resultater til alle!

Sofie og Danielo og Caroline og Bergeruds Aragorn

Aila og Don Grafitti på sitt første stvne sammen i Pasvik.

Karianne M Nilsen og Gneista har i 2019 vært på mange stevner i Finnmark å startet.

Thea Teigen og Don Grafitti konkurerte for første gang i lag på stevne i Pasvik.

Aurora Tønnessen og Eken i Vadsø på stevne. De startet La med flotte resultater.

Oda Rustad og Eken i Vadsø på stevne. De startet for første gang LA i år med fine resultater.

Caroline Bugge Pedersen og Bergeruds Aragorn har flyttet sørover på slutten av sessongen. De var å startet i noen høye dressurklasser med fine resultater.

Sofie Labahå og Danielo har startet en god del stevner sørpå med mange flotte resultater.

Karianne og Walking Ned har startet på mange stevner i Finnmark i år med fine resultater.

Maiken og Gwrdzista på sitt andre stevne i lag.

Renate Rauhala Tønnessen har flyttet sørover for å gå på skole. Her er hun ute å konkurerer med fôrhesten sin.

Ina Vedø Olsen og Gwardzista i sitt første LA program med flott resultat.